Op woensdag 24 november vindt de feestelijke presentatie plaats van Buddingh’ Gebundeld. Gedichten 1936-1985.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Kunstkerk, Museumstraat 65, Dordrecht van 20.00-21.30 uur. Na een welkomstwoord van Edwin Petterson, zakelijk directeur van het Dordrechts Museum, en een inleiding van uitgever Vic van de Reijt zal bezorger Wim Huijser het woord voeren over de Dordtse dichter en de totstandkoming van de nieuwe editie van zijn verzamelde gedichten in Buddingh’ Gebundeld. Daarna zal het eerste exemplaar worden overhandigd aan de familie Buddingh’. Het programma wordt opgeluisterd met een tweetal muzikale intermezzo’s door I Fiati voert en Dichterbij.

Gezien het beperkte aantal plaatsen is het van belang vóór 21 november te reserveren via info@deletterenspreken.nl.

Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar
Dordrechts Museum
Buddingh’ Genootschap

Comments are closed.