VisualComplexity toont meer dan 300 verschillende hulpmiddelen voor het visualiseren van netwerken. Daaronder oude bekenden als de Touchgraph Googlebrowser en de enron viewer, maar ook talloze hulpmiddelen uit specifieke wetenschapsgebieden die minder bekendheid genieten.

Van de ‘about’-pagina: VisualComplexity.com intends to be a unified resource space for anyone interested in the visualization of complex networks. The project’s main goal is to leverage a critical understanding of different visualization methods, across a series of disciplines, as diverse as Biology, Social Networks or the World Wide Web. I truly hope this space can inspire, motivate and enlighten any person doing research on this field.

Geplaatst in software, visualisatie, weblog digital humanities

Comments are closed.