Er bestaat een nieuwe mailing list voor mediëvisten die zich bezighouden met digitale media. De lijst is als volgt aangekondigd: ‘een collegiaal forum voor de uitwisseling van praktische expertise in de vervaardiging van digitale projecten. (…) de plaats om nieuwe technieken en benaderingen ontdekken en de ontwikkelingen op ons terrein te helpen beïnvloeden’.

De lijst is gevormd onder auspiciën van ‘the Digital Medievalist’, een project dat streeft naar een web-gebaseerd ‘community of practice’ voor mediëvistische projecten. Naast de mailing lijst wordt binnenkort ook een online tijdschrift (met peer review) gestart en een website met hulpmiddelen ingericht.

Aanmelding voor de mailing lijst kan via http://listserv.uleth.ca/mailman/listinfo/dm-l.

Geplaatst in e-tijdschrift, middeleeuwen, project, weblog digital humanities

Comments are closed.