SmallZine over zichzelf: ‘SmallZine is een maandelijks e-zine met internetnieuws, html, tips voor het bouwen van homepages en besprekingen van andere e-zines. Een abonnement is gratis’.

De artikelen in Smallzine verschijnen in twee vormen: als platte tekst in een maandelijkse e-mail nieuwsbrief, en in HTML op de website van het tijdschrift.

De afgelopen maand verschenen artikelen over een weblog over de Amerikaanse presidentsverkiezingen, het weinig doortastende IT-beleid van de gemeente Amsterdam, de plannen van de overheid om ons surf- en communicatiegedrag een jaar lang op te slaan en een site die wegwerp-email-adressen ter beschikking stelt. Verder signaleert Smallzine internet-trends en grappige websites. (Zoals die van Incasso Arie!) Het blad bevat nog een maandelijkse column, artikelen over webdesign en een forum.

Geplaatst in e-tijdschrift, internet algemeen, weblog digital humanities

Comments are closed.