Op http://www.den.nl/conferentie/presentaties.html zijn de presentaties te vinden van de Conferentie Erfgoed in het eCulturele tijdperk, op deze weblog hier aangekondigd.

Een veelheid aan onderwerpen: Creative Commons, Kennismanagement voor instellingen, Online Communities, Nationale infrastructuur, The CIDOC Conceptual Reference Model, GIS en andere diensten, Digitale duurzaamheid, Games en educatie, Bronnen voor het onderwijs, Gaming, E-learing trends, CATCH, ECultuur in de komende 5 jaar, ECultuur vanuit het prespectief van de Raad van Cultuur, Ambient Intelligence, RFID, Streaming media, Financieringsmodellen, ECulture on the Semantic Web (online), Information Retrieval, Usability, Ontwikkelen nieuwe diensten, 3D Volume digitization and Visualization, Auteursrechten.

Geplaatst in diversen, weblog digital humanities

Comments are closed.