De Society for Textual Scholarship kondigt een ‘off-year conference’ aan. De conferentie wordt gehouden van 31 mei tot 2 juni 2012 plaats aan The University of Texas in Austin

 

Normalerwijze houdt de STS elke twee jaar een congres: het laatste vond in maart 2011 plaats in State College, Pennsylvania, het volgende staat voor maart 2013 op het programma, en wel in Chicago, Illinois. De nu aangekondigde International Interdisciplinary Conference vindt van 31 mei tot 2 juni 2012 plaats aan The University of Texas in Austin. Er is, zoals gebruikelijk bij de STS, geen speciaal thema, bijdragen zijn mogelijk op alle gebieden die tot de textual scholarship gerekend kunnen worden. De organisatoren van de conferentie, Coleman Hutchison en Matt Cohen van The University of Texas, wijzen in hun Call for Papers op het belang van Austin als de stad waar belangrijke archiefinstellingen als het Harry Ransom Center, het Dolph Briscoe Center for American History en de Benson Latin American Collection gevestigd zijn.

De deadline voor voorstellen voor bijdragen is 2 januari 2012, de CfP staat hier: http://www.textual.org.

Comments are closed.